aparate foto profesionale

miercuri, 25 ianuarie 2012

Vom avea ambulatoriu integrat şi piste pentru biciclişti

FOTO: Spitalul Municipal
Nicolae Popoviciu / Ştiri Beiuş
Primarul municipiului Beiuş anunţă la acest început de an stadiul ambulatoriului integrat de la spitalul Municipal, dar şi date despre un nou proiect care va fi implementat în Beiuş până la sfârşitul anului.


La sfârşitul săptămânii trecute, a fost finalizată reactualizarea proiectului tehnic pentru ambulatoriul integrat, un proiect în valoare de peste 30 de miliarde de lei vechi, aproximativ 800 de mii de euro, în vederea finanţării din fonduri europene, potrivit Crisana.


Un alt proiect important pentru aspectul civilizat al urbei şi pentru confortul beiuşenilor este cel referitor la amenajarea pistelor pentru biciclete. Primăria a fost înştiinţată oficial că a câştigat acest proiect şi că va primi finanţare pentru el din partea Administraţiei Fondului pentru Mediu. Lungimea totală a pistelor pentru biciclete va fi de 12,6 kilometri, acestea oferind ieşiri spre unele sate limitrofe (Delani, Finiş) şi acces la toate instituţiile şi obiectivele de interes local din urbe. Finanţarea nerambursabilă este de circa 24 de miliarde lei vechi.


Mai multe detalii vom avea cu siguranţă în momentul în care proiectele vor intra în achiziţie publică în luna martie.


sursa: crisana.ro
beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading