aparate foto profesionale

luni, 23 ianuarie 2012

CF Bihorul Beiuş, va trebui să se descurce cu mai puţini bani

Adunarea Generală a Acţionarilor  CF Bihorul Beiuş, reunită vineri, 19 ianuarie a decis să fie mult mai atentă cum se cheltuiesc banii alocaţi clubului, astfel că echipa de fotbal va trebui să se descurce „cu bani cât mai puţini", după cum declara şi primarul municipiul Adrian Domocoş, prezent la întrunire.


Totodată Domocoş a dezminţit, zvonul că s-ar intenţiona retrogradarea echipei şi a anunţat că Primăria rămâne alături de clubul de fotbal. În schimb, edilul a cerut o mai mare transparenţă a cheltuielilor şi eficientizarea lor, în acest sens, primele măsuri fiind următoarele: virarea pe card a salariilor permanente, renunţarea la cantonamentul din această iarnă şi eliminarea cheltuielilor de cazare în deplasări. Primarul a recunoscut că sunt restanţe la plata unor furnizori ai clubului, potrivit Crisana.


Cât despre o eventuală promovare, primul Beiuşului a precizat că, numai dacă se va găsi un sponsor privat, CF „Bihorul" Beiuş ar putea promova în eşalonul secund. În plus o veste bună ar putea să vină din mediul privat, mai precis clubul de fotbal ,,Sporting'', care pregăteşte 100 de copii din resurse private.


sursa: crisana.ro
beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading