aparate foto profesionale

joi, 9 februarie 2012

CF Bihorul Beiuş în liga a II-a, dacă vor fi sponsori

Primarul Adrian Domocoş, a precizat în această seară, joi 9 februarie a.c., în cadrul dezbaterii publice, faptul că, susţine echipa de fotbal locală în tot ceea ce face, precizând totodată şi câteva măsuri luate pentru reducerea costurilor echipei. Printre acestea se numără şi decizia ca echipa să meargă la  meciurile din deplasare în ziua partidei, şi nu cu o zi înainte, evitându-se astfel costurile de cazare.


Totodată, acesta a precizat că, dacă se va găsi sponsori pentru echipa locală nu este exclus ca aceasta să intre în liga secundă.


O altă măsură care vizează CF Bihorul Beiuş se referă la plata salariilor, care de acum înainte se va face prin card, pentru evitarea problemelor referitoare la plata salariilor la timp pentru jucători sau pentru staful tehnic.


CF Bihorul Beiuş ocupa la sfârşitul TUR-ului sezonului 2011-2012, în cadrul Ligii a III-a, seria a5-a, poziţia a 2-a - vezi detalii

VEZI ŞI PROGRAMUL RETURULUI


beius-stiri.blogpot.com

2 comments:

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

eu nu cred ca asa va fi dar no sunt multi catei pe langa echipa dar o sa vedem in retur
daca se doreste sa promovam in divizia b ca e de ajuns cat am jucat aici ca bani sunt numa nu pentru jucatori

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Mai ocupativa si de alte sporturi mai putin costisitoare si lasati putin mai moale fotbalul ca ne exasperati si voi si Becali.

Trimiteți un comentariu

Loading