aparate foto profesionale

joi, 9 februarie 2012

Vom avea sens giratoriu în centrul Beiuşului

Primarul municipiului Beiuş, Adrian Domocoş, a anunţat joi, 9 februarie 2012, în cadrul unei dezbateri publice din Sala mare a Primăriei, crearea unui nou sens giratoriu în municipiu, mai precis în centru, după primul apărut anul trecut.


Astfel, în următoarea perioadă vor fi instalate, provizoriu, balize umplute cu apă, cum a fost iniţial la celălalt sens giratoriu, urmând ca apoi să se realizeze sensul giratoriu propriu-zis.


VEZI ŞI:
Totodată, din primăvară vor apărea în zonele trecerilor de pietoni şi nu numai,  denivelări pentru reducerea vitezei. În plus anul acesta vor apărea şi pistele pentru biciclişti


beius-stiri.blogspot.com

5 comments:

Jonny Beius spunea...[Răspunde comentariului]

De la vorbe pana la fapte ii cale lunga

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Formidabil tupeu mai are primarul asta. Minte de ingheata Crisul Negru. Promisiuni ca va face la sfarsit de mandat ce nu a facut in 4 ani. Rusine. Lasa-ne Adriane!!!Si du-e invartindu-te la casa ta din Oradea.

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Denivelarile din cartierul Aurel Vlaicu s`au facut din bitum,sunt foarte inalte si neconforme cu STAS`ul!Ar trebuii ca firma ce a facut asta sa faca asa ceva si pe strada unde locuieste D`l Primar sa vedem daca ii va convenii sa treaca peste asa ceva in fiecare zi,sa isi strice suspensia si directia la masina!Daca se montau unele conform STAS`ului nu era nici o problema!Cred ca de aceea s`a asfaltat in cartier cu 5 cm(grosime) de bitum ca sa se faca economie de material astfel incat sa se ajunga si pentru denivelarile din dreptul parcului!Sa le fie rusine tuturor!!!Apropo asteptam sa vedem astfel de cocoase(ca altfel nu le putem spune)pe strada D`lui Primar si implicit pe strazile tuturor consilierilor !!! Multumesc .

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Din pacate ne conduc destinele niste oameni pusi pe capatuiala,sau care au reusit sa falimenteze o firma care a fost pina la urma vindut pt aproape nimic.Va multumim d-lor

Anonim spunea...[Răspunde comentariului]

Ca intotdeauna toate acestea trebuie sa aiba si un substrat.Cel mai probabil financiar

Trimiteți un comentariu

Loading