aparate foto profesionale

vineri, 10 februarie 2012

Diseminare proiect Comenius ,,If I were you'', întâlnirea din Ferrol-Spania

Vineri, 10 Februarie 2012 a avut loc la Colegiul Naţional ''Samuil Vulcan'' din Beiuş, diseminarea primei întâlniri din Ferrol, Spania, din cadrul proiectului Comenius ,,If I were you'', din care face parte şi colegiul beiuşean. 


FOTO: Prima întâlnire, Ferrol-Spania
În Noiembrie 2011, în Ferrol-Spania, la Colegiul Ies de Catabois, a avut loc prima întâlnire din seria celor 5 pe care le prevede proiectul. La această întâlnire au fost doar reprezentaţii celor 5 instituţii de învăţământ din cele 5 ţări partenere: Turcia, Spania, România, Lituania şi Italia. Reprezentanţii Colegiului Naţional ''Samuil Vulcan'' au fost doamnele profesor Mihaela Ilieş, coordonatoarea de proiect şi profesor Heredea Natalia. Au avut loc discuţii pe tema empatiei între profesori şi elevii de la colegiul din Ferrol, a fost vizitat colegiul şi au fost puse la punct detalii ale proiectului. 




Coordonatoarea proiectului la nivelul Colegiul Naţional ''Samuil Vulcan'', profesor Mihaela Ilieş, a prezentat vineri toate aceste detalii, în faţa profesorilor, reprezentanţilor elevilor şi părinţii reprezentanţi ai comitetului de părinţi pe şcoală, directorului colegiului, dar şi în faţa viceprimarului municipiului, Costin Gheorghe, şi a doamnei Petruş Simona din cadrul primăriei Beiuş, care au fost prezenţi la diseminare. Au fost prezentate imagini de la acea întâlnire, dar şi înregistrări video realizate de elevii de la Colegiul Naţional ''Samuil Vulcan'' pe tema empatiei.


Poster proiect Comenius
Totodată, au fost date detalii despre viitoarea întâlnire care va avea loc în Martie anul acesta în Palermo - Italia, unde vor merge şi 5 elevi, alături de profesorii: Mihaela Ilieş, Ojică Elena, Rus Ilie, dar şi directorul Colegiului Naţional ''Samuil Vulcan'', Stanciu Traian.


VEZI DETALIILE PROIECTULUI, PE LARG, AICI


beius-stiri.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading