aparate foto profesionale

joi, 15 decembrie 2011

Expoziţia de pictură de la Muzeul Municipal, act caritabil pentru o familie nevoiaşă

Aproape 20 de artişti plastici din zona Beiuşului îşi donează lucrările pentru a salva o familie săracă. 


 Vineri, 16 decembrie, începând cu ora 17:30, la Muzeul Municipiului Beiuş are loc vernisajul „Salonului de Iarnă”, o expoziţie cu vânzare unde expun aproape 20 de artişti plastici renumiţi din zonă. Expoziţia e una de arte vizuale cu teme şi subiecte diferite, de la abstract până la figurativ şi realism prezente în exponate foarte bine lucrate.


„Este o expoziţie pe care o organizăm periodic având ca şi gazdă bună Muzeul din Beiuş. Deoarece această expoziţie are loc în preajma sărbătorilor de iarnă, noi, artiştii, ne-am gândit să facem un gest caritabil şi aflând de campania organizată de Habitat am dorit să sprijinim această iniţiativă. Astfel, lucrări din cadrul expoziţiei vor fi licitate, iar fondurile strânse vor fi donate pentru reuşita acestei campanii” spune Tudor Frâncu, artist plastic.


Peste 100 de invitaţi sunt aşteptaţi să participe la eveniment, iar cei prezenţi vor putea licita pentru lucrări de pictură, grafică, fotografie şi sculptură realizate de artişti care şi-au făcut deja un nume în domeniu, dar şi de alţii mai tineri, dar extrem de talentaţi. Cei care vor expune sunt: Bissinger Elena, Brânda Mircea, Câmpean Elena, Ciubotaru Cristian, Creţ Alexandru, Cuptor Ionel, Făt Anamaria, Flore Răzvan, Frâncu Tudor, Jurca Valentin, Mikloş Elisabeta, Moruţ Ieronim, Oros Mariana, Roşca Emil, Sălăgean Horea, Szabo Angela, Tirla Gheorghe, Vesa Stela.


Toţi banii care se vor strânge în urma vânzării lucrărilor artiştilor expozanţi vor fi donaţi pentru susţinerea campaniei iniţiate de Habitat pentru Umanitate Beiuş ce are ca scop ajutorarea familiei Popescu din localitatea Căpâlna ce trăieşte într-o locuinţă ce stă să cadă pe ei. Iniţiatorii speră ca până la Crăciun să se strângă suficienţi bani ca să poată fi cumpărată o altă casă din sat, sigură şi trainică. Vezi detalii despre campania Habitat pentru Umanitate Beiuş AICI.


Cei care doresc să contribuie la succesul acestei campanii o pot face depunând orice sumă de bani în unul din următoarele conturi deschise la BCR: Pentru EURO: RO96 RNCB 0034 0218 0248 0003 sau pentru contul în LEI: RO53 RNCB 0034 0218 0248 0001.


De asemenea în perioada 1 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012 puteţi face o donaţie prin SMS de 2 Euro la numărul 859 valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote sau 5 Euro prin apel la numărul de telefon 0900900590, valabil în reţeaua Romtelecom.




beius-stiri.blogpsot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading