aparate foto profesionale

miercuri, 8 august 2012

Marea debarasare în Beiuş, la sfârşitul lunii august. Televizoarele, frigiderele, becurile în faţa casei

''Marea debarasare'' va avea loc în municipiul Beiuş, la sfârşitul lunii august. Mai exact în 30-31 august 2012, între orele 7ºº - 12ºº, agentul de colectare SC Bene International, va efectua ridicarea deşeurilor electrice şi electronice de pe fiecare stradă a municipiului şi a satului Delani, cetăţenii, agenţii economici şi instituţiile, fiind rugaţi să depoziteze pe trotuarele din faţa imobilelor, deşeurile de echipamente electrice şi electronice. Aici intră, televizoarele, frigiderele, aspiratoarele, maşinile de spălat, becurile, neoanele etc.

În cartierele Aleea Padişului, Samuil Vulcan, Aurel Vlaicu, ANL, cu sprijinul asociaţiilor de proprietari, în intervalul menţionat, se vor organiza puncte de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, lângă platformele de colectare existente în fiecare cartier.

De altfel, există şi două puncte fixe, organizate, în care se pot depune, în mod voluntar, deşeurile de echipamente electrice şi electronice, după cum urmează:

  • În containerul amplasat la intersecţia străzilor Piaţa Samuil Vulcan - strada Burgundia Mare, lângă podul de traversare a Văii Nimăieşti.
  • La sediul SC EDILUL S.A. Beiuş, strada Horea, nr. 9.
Ca ţară membră a Uniunii Europene, România are obligaţia asumată de a colecta şi recicla, anual, 80 000 de tone deşeuri de echipamente electrice şi electronice.

beius-stiri.blogspot.ro 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading